Livsharmoni

Inspirationsträffar / cirklar / kurser

Inspirationsträffar, cirklar & kurser

Meditationscirkel

Meditation

Att det är bra att meditera det vet nog de flesta människorna idag. Men många upplever att de har svårt att slappna av, att känna lugn och ro och att komma ner i varv. ”Jag kan inte meditera”, ”jag kan inte sitta still” , ”hur gör jag?”, ”jag har inte tid” . Det här får jag ofta höra ifrån mina kunder.

Tycker Du att Du känner igen Dig så tycker jag verkligen att Du ska prova att komma igång. Det kan vara lättare i en mindre grupp och med bestämda tider. Naturligtvis är även Du som har mediterat förut men känner att det skulle vara kul att meditera i grupp välkommen.

Meditation hjälper Dig att öppna dörren till Ditt inre och att få kontakt med Ditt innersta, Din själ.

Du blir av med spänningar och stress som Du bär på och får mer kraft och energi som Du kan använda i vardagen och i möten med andra människor på ett postitivt sätt. Det ger Dig en känsla av inre lugn och harmoni.

Meditation hjälper Dig att utvecklas både andligt och personligt. Vi kommer bland annat att jobba med olika guidade meditationer och ljus- och andningsövningar som även utvecklar din intiution. Vi lär av varandra och utbyter erfarenheter. Allt på ett enkelt och okonstlat sätt.

Vi träffas 5-6 gånger.

Tid c:a 18-19.30 Plats: Livsharmoni, Kungsgatan 36 . Investering: 200 kr/gång. (Du anmäler Dig till hela terminen på en gång).

Begränsat antal platser.

Anmäl gärna Ditt intresse redan nu. För mer info kontakta mig via mejl eller tfn.

Föredrag Naturens Gåvor

Rena essentiella oljor har många positiva effekter för vår fysiska kropp och psykiska välbefinnande. Är du intresserad av hur du kan använda oljorna till dig själv och din familjs välbefinnande? Essentiella oljor kan användas av vuxna, barn och djur som kan bidra till kroppens självläkande förmåga.

Några av oljornas användnings områden:
Stärker immunförsvaret, förkylning, influensa
Smärtlindring av muskler och leder, lindrar inflammationer i kroppen
Förbättrar nattsömnen, stressreducerande
Balanserar hormonsystemet (bl.a. vid övergångsåldern, PMS)
Lindring av huvudvärk och migrän

Oljorna ersätter inte traditionell sjukvård utan kan ses som ett komplement.

Kontakta mig vid intresse och för mer information.

Angelic Reiki® Healingkurs

Jag har alltid älskat Änglar och de mjuka, kärleksfulla energier som de sprider. På något sätt har de alltid funnits med mig så länge jag kan minnas.

Angelic Reiki När jag hösten 2018 kom i kontakt med Angelic Reiki och utbildade mig till Angelic Reiki Master Teacher fördjupades och stärktes min kontakt med Änglarna ytterligare. Det blev tydligt för mig att det var Änglarnas helande energier som nått mitt hjärta. Det var som om något blivit komplett, en pusselbit som till slut hittat sin plats.

Det är med stor tacksamhet och glädje jag tar emot och förmedlar änglarnas varma, kärleksfulla och helande energier i behandlingar och workshops. Jag hoppas kunna vara en inspirationskälla som hjälper dig att hitta din egen väg till din sanning och din själs längtan.

”Med Angelic Reiki får vi ett verktyg att tränga igenom tid och rum och de healers som vill arbeta med änglarna med denna djupa terapi, gör en extraordinär service inte bara till mänskligheten utan också till sig själva. Angelic reiki workshop är en mycket mäktig upplevelse och bereder marken för din andliga väg och kunskapen om dig själv som den healer som du verkligen är. I Angelic Reiki® arbetar du hand i hand med Änglarna för att få en av de högsta formerna av healing till individer, grupper och planeten. ”
/Kevin och Christine Core, grundare av Angelic Reiki.

Diplomerad healingkurs – Angelic Reiki

Workshop Angelic Reiki 1 & 2

Denna workshop kommer att ge dig den perfekta gåvan.

Det kan vara att stödja ditt egna personliga helande och din andliga resa. Det kan vara att öppna upp gåvor och andliga färdigheter, det kan avslöja ditt dharma (manifestation av verkligheten) och ditt livs syfte. Det kan vara så att du kan hjälpa familj och vänner eller börja din väg som professionell healer eller lärare så att du kan dela med dig till andra. Det kanske förändrar ditt liv totalt. Du kanske inte vet, men din själ vet varför du har vägletts hit. Det kommer att förändra ditt DNA, dina celler och molekyler och aktivera din ljuskropp. Det kommer att möjliggöra för dig att smälta ihop bättre med Änglarnas kungarike av ljus.

Denna workshop innehåller:

  • Två angelic reiki reningar och initieringar
  • En ärkeängels initiering och välsignelse
  • En definition och förståelse av Angeli Reikis energis natur
  • Principerna hur man renar och tillägnar ett utrymme för helande
  • Sex helande metoder inklusive hur man helar sig själv och distanshelande
  • Fyra tillfällen där man byter och övar helande på varandra
  • Hur man renar och tonar in kristaller
  • Lagarna om helande enligt den gudomliga hierarkin som Djwhal Khul har gett oss

Investering: 3 400 kr

Kontakta mig vid intresse och för mer information.

Inspirationsträffar

Livsstil

Livsstil Dagens livsstil påverkar vår hälsa på många olika sätt. Maten vi äter, vattnet vi dricker, stress, vår näringsstatus, hur vi andas, motion, vila, vårt sociala liv m.m.

Alla dessa faktorer styr vår hälsa och kan sätta sig som olika obalanser i oss men det finns mycket vi själva kan påverka och hjälpa vår kropp på traven.

”Hur vi åldras och eventuellt blir sjuka beror inte på det antal år som vi levt, utan främst på hur vi har levt, det vill säga livsstilen. När vi ändrar vår livsstil har kroppen en otrolig förmåga att läka sig själv, det vill säga att sundare vanor automatiskt ger en sundare kropp”

Ur Sanna Ehdin, den självläkande människan.

Vi träffas i mindre grupp och gör bl a en mindre hälsoanalys med hjälp av hälsoverktyget Crownscopy (läs mer om Crownscopy nedan) och jag ger er tips om hur och vilka förändringar som kan göras för att vi ska kunna leva ett mer harmoniskt liv och må bättre i både kropp, själ och sinne.

Kontakta mig för mer info vid intresse.

Hälsoverktyget Crownscopy

Crownscopy Med hjälp av hälsoverktyget Crownscopy görs en analys och utvärdering över hur din kropps energinivå är fördelad i dina olika organ och system i kroppen. Alla fysiologiska funktioner i inre organ styrs av energi som cirkulerar i kroppen. Om det finns tillräckligt med energi i de inre organen (cellerna), så kan organen utföra sina funktioner tillfredsställande. Både brist och överskott på energi kan leda till hälsoproblem. Det är välkänt att olika hälsoproblem uppstår som en följd av energiförändringar i kroppen.

När vi nu kan se energetiska förändringar kan vi hjälpa kroppen att återställa balansen genom att ge rätt sorts behandlingar, välja rätt kosttillskott, utföra andningsövningar, meditation m.m.

Läs mer på Människans resurser /Boris Aranovich