Livsharmoni

Angelic Reiki® Healing

Livsharmoni

Healing är energi, läkande kärleksfull energi som finns runt och omkring oss alla och är tillgänglig för oss alla. Angelic Reiki® är en av de renaste, ljusaste energiformer som finns.

Angelic Reiki® är en underbar healingform där vi arbetar hand i hand med Änglarna, Ärkeänglarna, Uppstiga mästare och dess ljusa, rena och högvibrerande energier. Det är Ärkeängeln Metatrons helandesystem som bygger på forntida visdom ifrån bl a Atlantis. Healingen är en både mjuk och samtidigt effektiv energibehandling vid ex. stress, oro, sömnproblem, värk och olika spänningstillstånd som arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser på alla plan och fyller på vårt energiförråd. Det är även en skön, avkopplande och helande stund med villkorslös kärlek för Ditt högsta bästa.

Det är väldigt individuellt hur många behandlingar som behövs men jag rekommenderar minst tre behandlingar så du får en känsla av vad Angelic Reiki betyder för dig.

Det är klassat som friskvård av Skatteverket och fullt avdragsgillt. Du som anställd kan använda Ditt friskvårdsbidrag om du så önskar.

Läs mer på http://www.angelicreiki.se/

Behandlingen tar 60 minuter

Pris 780 kr. Rabatterat pris när du bokar 3 behandlingar.Diplomerad healingkurs – Angelic Reiki ®

Läs mer under kurser/inspirationsträffar/cirklar.